BIKEPARK

30.000 m2 des del 2005

Espai gestionat pel Club Ciclista BTT Premià de Dalt amb el recolzament de l’Ajuntament de Premià de Dalt i d’els locals al llargs d’aquests anys. Funciona  gràcies als socis col·laboradors anuals o de dia.

Coordenades: Est 2,35º / Nord 41,50º

La Poma Bikepark compta amb una extensió de 30.000 m2 divitits en diferents circuits:

Speed & Style

Circuit Paral·lel

Circuit Paral·lel Speed & Style

Circuit que combina la tècnica del PumpTrack i la del DirtJump però per a tots el nivells. Es un circuit amb dos carrils paral·lels on dos riders poden circular un al costat de l’altre sense contacte físic.

Zona Dirt Jump

Amb big airs i wallrrides

Zona Dirt Jump

Espai espectacular on es concentren la major part dels salts, un seguit de l’altre amb diferents nivell de dificultat. Aquesta modalitat consisteix en superar els salts aconseguir fer trucs i figures espectaculars en el vol.

Zona Bike Trial

Espai dissenyat per Cesar Cañas

Zona Bike Trial

Està pensat per a tots els nivells. Disciplina que consisteix en superar obstacles on la característica principal és l’equilibri i la tècnica sobre la bici. Requereix de una bici especifica amb geometria i relació de plat i pinyó per a fer impuls i superar els elements com pedres, troncs, travesses o palets.

Piscina d'escuma (Foam Pit)

Aprèn nous trucs sense fer-te mal

Piscina d'escuma (Foam Pit)

Element per practicar trucs en una piscina plena d’escumes. Les dimensions son de 9 metres de llarg x 8 metres d’ample. Espai de tecnificació pels que volen millorar la tècnica en fer truc en el vol.

Pump Track

Apte per tothom!

Pump Track

Tenim 2 pumptracks de diferents tamanys. El pumptrack és un circuit apte per a totes les edats i nivells amb dubbies i peraltes on es practiquen les inèrcies i on es millora la conducció en general. Molt utilitzat per l’entrenament de moltes modalitats (BMX, Descens, Enduro, Dirt…)

Street Plaza

Un skatepark polivalent

Street Plaza

Espai de ciment on skaters,bikers i scooters poden practicar la seva disciplina preferida en un skatepark molt polivalent on rails, calaixos, pool, bowl, escales, quarters, etc faran les delícies dels usuaris.